top of page

RESTAURANT VESTER

Welkom bij Vester op de Grote Markt 10, Haarlem!

We zijn verheugd om je te verwelkomen in ons nieuwe restaurant, dat zijn deuren zal openen in 2024. Bij Vester draait alles om het delen van bijzondere ervaringen, geïnspireerd op vakantie reizen en met een hoofdrol voor de betoverende landen aan de Middellandse Zee.

Ons concept “Sharing is caring” staat centraal in alles wat we doen. Geniet de hele dag door van een scala aan heerlijke gerechten die je laten proeven van de culinaire schatten van de mediterrane keuken. Van verrukkelijke tapas tot smaakvolle mezze, onze menukaart biedt een scala aan smaken die je samen met je tafelgenoten kunt ontdekken en delen.

Na het heerlijke diner blijft het plezier doorgaan! Laat je meevoeren op het ritme van opzwepende deuntjes, en ga met de voetjes van de vloer in onze gezellige ambiance.

Bij Vester is elke avond een feestje!

Gelegen aan de historische Grote Markt, in het bruisende hart van Haarlem, wordt ons restaurant een nieuwe speler in de culinaire scene van de stad. We kunnen niet wachten om jou en jouw gezelschap te verwelkomen en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

De verbouwing van ons restaurant zal starten in januari 2024, en we werken hard om ervoor te zorgen dat
alles perfect is voor onze opening. Houd onze website
in de gaten voor updates en meer informatie over onze menu’s, evenementen en speciale aanbiedingen.


Tot ziens bij Vester, waar vakantie vibes
en mediterrane smaken samenkomen voor
een buitengewone culinaire reis!

Jesje Veling Photography2662 -9292.jpg
bottom of page